Poliția Română – REȚINUȚI PENTRU INFRACȚIUNI SEXUALE CU UN MINOR

Poliția Română – REȚINUȚI PENTRU INFRACȚIUNI SEXUALE CU UN MINOR


12 Octombrie 2017Sursa: IGPR

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 5 percheziții la locuințele unor bărbați bănuiți că ar fi violat o minoră și ar fi postat pe internet imagini din timpul raportului sexual. Cei în cauză au fost reținuți.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul Focșani, în orașul Odobești și în comuna Câmpineanca, la locuințele unor bărbați bănuiți de pornografie infantilă, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate.

Din cercetări a reieșit faptul că, în luna februarie a.c., cinci bărbați, cu vârste între 15 și 21 de ani,  ar fi constrâns, prin amenințări și acte de violență, o minoră de 13 ani să întrețină raporturi sexuale cu ei, raporturi care ar fi fost filmate cu un telefon și postate pe o rețea de socializare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile și sisteme informatice.

15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, pentru audieri.

Față de 5 bărbați s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, aceștia urmând să fie prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetarile sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciul pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

Sursa: IGPR

Share this post

Post Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.